Turkménistan ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Turkmenistan ing
Olimpiade
Flag of Turkmenistan.svg
Kode IOCTKM
KONKomite Olimpiade Nasional Turkmenistan
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Russian Empire (1900–1912)
 Soviet Union (1952–1988)
 Unified Team (1992)

Turkmenistan sampun melu ing enem Olimpiade Musim Panas, miwiti tampil ing 1996. Nagara kasebut ora tau berkompetisi ing Olimpiade Musim Dingin

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Turkmenistan". International Olympic Committee.
  • "Turkmenistan". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)