Santa Lucia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saint Lucia ing
Olimpiade
Flag of Saint Lucia.svg
Kode IOCLCA
KONKomite Olimpiade Santa Lucia
Situs webwww.slunoc.org
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Santa Lucia miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1996. Sawise iku, nagara kasebut ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Nganti saiki, ora ana atlet saka Santa Lucia sing menangke Medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Santa Lucia didegake ing 1987 lan dirasmike dening Komite Olimpiade Internasional ing 1993.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Saint Lucia". International Olympic Committee.
  • "Saint Lucia". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-24. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)