Kiribati ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kiribati ing
Olimpiade
Flag of Kiribati.svg
Kode IOCKIR
KONKomite Olimpiade Nasional Kiribati
Situs webwww.oceaniasport.com/kiribati
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Nagara pulo Kiribati kapisan melu ing Olimpiade Musim Panas 2004. Nagara kasebut melu ing kabeh Permainan Musim Panas nanging durung melu ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Kiribati". International Olympic Committee.
  • "Kiribati". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-02-01. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)
  • "Kiribati's Olympic adventure", Andrew Fraser, BBC, August 3, 2004

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Kiribati-stub