Menyang kontèn

Rwanda ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rwanda ing
Olimpiade
Kode IOCRWA
KONComité National Olympique et Sportif du Rwanda
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Rwanda sampun melu ing wolu Permainan Musim Panas. Nagara kasebut ora tau melu ing Permainan Musim Dingin.

Rwanda ora tau menangke medhali Olimpiade, nanging Jean de Dieu Nkundabera menangke medhali prunggu Paralimpiade kanggo Rwanda ing bidang atletik ing Paralimpiade Musim Panas 2004 ing Athena.[1]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Rwanda". International Olympic Committee.
  • "Rwanda". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22.