Zimbabwé ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Zimbabwe ing
Olimpiade
Flag of Zimbabwe.svg
Kode IOCZIM
KONKomite Olimpiade Zimbabwé
Situs webwww.zoc.co.zw
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
4
Medali Perunggu
1
Total
8
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Rhodesia (1928-1964)

Zimbabwé miwiti melu ing Permainan Olimpiade karo jeneng saikine ing 1980, lan sampun ngirimi para atlet kanggo melu ing kabeh Olimpiade Musim Panas sawise iku. Sadurunge, nagara kasebut melu ing Pertandingan kasebut karo jeneng Rhodesia ing 1928, 1960 lan 1964. Olimpiade Musim Dingin 2014 ing Sochi nandai partisipasi kapisan Zimbabwé ing Olimpiade Musim Dingin.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Zimbabwe". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Zimbabwe". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Zimbabwe". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2009-02-20. Dibukak ing 2020-01-24. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)