Suriah ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Syria ing
Olimpiade
Flag of Syria.svg
Kode IOCSYR
KONKomite Olimpiade Suriah
Situs webwww.syriaolymp.org (in Arabic and English)
Medali
Medali Emas
1
Medali Perak
1
Medali Perunggu
1
Total
3
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Suriah, sing secara rasmi dikenal minangka Republik Arab Suriah, kaping pertami melu ing Permainan Olimpiade ing 1948, nalika atlit mlumpat indah Zouheir Al-Shourbagi dadi kompetitor tunggal ing permainan London 1948 lan entuk peringkat 10 ing regu lanang. Suriah banjur kuwi absen saka papat Olimpiade sabanjure (sanadyan ing 1960, nagara kasebut berkompetisi karo Mesir minangka bagean saka Republik Arab Bersatu). Suriah bali menyang Pesta Ulahraga kasebut ing 1968.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Syrian Arab Republic". International Olympic Committee.
  • "Results and Medalists—Syria". Olympic.org. International Olympic Committee.
  • "Olympic Medal Winners". International Olympic Committee.
  • "Syria". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-23. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)