Menyang kontèn

Belis ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Belize ing
Olimpiade
Kode IOCBIZ
KONAsosiasi Pesta Ulahraga Persemakmuran lan Olimpiade Belis
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Belis miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1968. Sawise iku, Belis sampung ngirim para atlet kanggo berkompetisi ing kabeh Permainan Olimpiade Musim Panas, kajaba nalika mereka melu ing pamboikotan Olimpiade Musim Panas 1980. Nagara kasebut ora pernah melu ing Permainan Olimpiade Musim Dingin. Saka 1968 nganti 1972, Belis dikenal kanthi jeneng koloniale Honduras Britania.

Ing 2018, ora ana atlet saka Belis sing menangke medhali Olimpiade.

Komite Olimpiade Nasional kanggo Belis didegake ing 1967 lan dirasmike dening Komite Olimpiade Internasional ing taun sing padha.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Belize". International Olympic Committee.
  • "Belize". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-22.

Cithakan:Olimpiade-stub Cithakan:Belis-stub