Éswatini ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Swaziland ing
Olimpiade
Flag of Swaziland.svg
Kode IOCSWZ
KONAsosiasi Permainan Persemakmuran lan Ulimpiade Eswatini
Situs webwww.socga.org.sz
Medali
Medali Emas
0
Medali Perak
0
Medali Perunggu
0
Total
0
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan Musim Dingin
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.

Eswatini miwiti melu ing Permainan Olimpiade ing 1972 (minangka Swaziland). Nagara kasebut absen ing loro permainan sabanjure nanging bali ing Olimpiade 1984 ing Los Angeles lan melu ing kabeh permainan sawise iku. Nagara kasebut ngegawe penampilan pertami lan siji-sijine ing Olimpiade Musim Dingin ing 1992.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

  • "Swaziland". International Olympic Committee.
  • "Swaziland". Sports-Reference.com. Diarsip saka sing asli ing 2020-04-17. Dibukak ing 2020-01-30. Unknown parameter |dead-url= ignored (|url-status= suggested) (pitulung)