Olimpiade Musim Panas 2020

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Olimpiade Musim Panas 2020
Kutha InangTokyo, Jepang
MotoDiscover Tomorrow
Peserta atlit11,091 (ramalan)
Acara339 ing 33 cabang ulah raga
Upacara pambuka23 Juli 2021
Upacara nutup8 Agustus 2021
Panggonan utamaStadion Nasional Jepang

Olimpiade Musim Panas 2020 manggon ing kutha Tokyo, Jepang. Tokyo pinilih karo Buenos Aires minangka papan panggonan sawise ngawonake Madrid ing Spanyol lan Istanbul ing Turki.[1]

Nagara[besut | besut sumber]

Réfèrensi[besut | besut sumber]

  1. "国際スローガン "Discover Tomorrow" 並びにルックプログラムを発表|東京オリンピック・パラリンピック競技大会組織委員会". 2012-07-19. Retrieved 2016-08-13.