Paus Bonifatius VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bonifatius VIII
Giotto - Bonifatius VIII.jpg
Installed24 Dhésèmber 1294
Term ended11 Oktober 1303
SadurungéCelestinus V
DiterusakéBenediktus XI
Personal details
Jeneng lairBenedetto Caetani
Lair1235
Pati11 Oktober 1303
Other popes named Bonifatius

Paus Bonifatius VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1294-1303).

Panjenenganipun asma aslinipun Benedetto Caetani.


Dipunrumiyini
déning:
Celestinus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Benediktus XI