Paus Viktor I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Viktor I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (189-199).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Eleuterus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Zephyrinus