199

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204
Dasawarsa: 180-an  190-an  200-an
Abad: kaping-1  kaping-2  kaping-3
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-199 Masehi ing kalendher Gregorian.


Prastawa[besut | besut sumber]

Kelairan[besut | besut sumber]

Seda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=199&oldid=808805"