Paus Zephyrinus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Zephyrinus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (199-217).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Viktor I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Kallixtus I