Paus Kallixtus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Kallixtus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (217-222).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Zephyrinus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Urbanus I