Paus Urbanus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Urbanus I

Paus Urbanus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (222-230).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Kallixtus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pontianus