Paus Pontianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Pontianus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (230-235).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Urbanus I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Anterus