Paus Anterus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Anterus

Paus Anterus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (235-236).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pontianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Fabianus