Paus Anterus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Anterus

Paus Anterus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (235-236).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Pontianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Fabianus