Paus Fabianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Fabianus

Paus Fabianus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (236-250).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Anterus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Kornelius