Paus Fabianus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Fabianus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (236-250).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Anterus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Kornelius