Paus Kornelius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Kornelius punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (251-253).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Fabianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Lusius I