Paus Kornelius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Kornelius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (251-253).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Fabianus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Lusius I