Paus Lusius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Santo Lusius I
Lucius I.jpg
Papacy began 25 Juni 253
Papacy ended 5 Maret 254
Sadurungé Kornelius
Diterusaké Stephanus I
Personal details
Jeneng lair Lusius
Lair ???
Roma, Kakaisaran Romawi
Pati 5 Maret 254
Roma, Kakaisaran Romawi
Other popes named Lucius

Paus Lusius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 25 Juni 253 dumugi 5 Maret 254.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Kornelius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Stephanus I