Paus Lusius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Santo Lusius I
Lucius I.jpg
Papacy began25 Juni 253
Papacy ended5 Maret 254
SadurungéKornelius
DiterusakéStephanus I
Personal details
Jeneng lairLusius
Lair???
Roma, Kakaisaran Romawi
Pati5 Maret 254
Roma, Kakaisaran Romawi
Other popes named Lucius

Paus Lusius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 25 Juni 253 dumugi 5 Maret 254.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Kornelius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Stephanus I