Paus Stephanus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Santo Stephanus I
Stephen I.jpg
Papacy beganc. 12 Mèi 254
Papacy ended2 Agustus 257
SadurungéLusius I
DiterusakéSixtus II
Personal details
Jeneng lairStephanus
Lair???
Roma, Kakaisaran Romawi
Pati2 Agustus 257
Roma, Kakaisaran Romawi
Other popes named Stephen

Paus Stephanus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (254-257) lan ngladosi minangka biskop Roma wiwit tanggal 12 Mèi 254 dumugi 2 Agustus 257.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Lusius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sixtus II