Paus Stephanus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Santo Stephanus I
Stephen I.jpg
Papacy began c. 12 Mèi 254
Papacy ended 2 Agustus 257
Sadurungé Lusius I
Diterusaké Sixtus II
Personal details
Jeneng lair Stephanus
Lair ???
Roma, Kakaisaran Romawi
Pati 2 Agustus 257
Roma, Kakaisaran Romawi
Other popes named Stephen

Paus Stephanus I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (254-257) lan ngladosi minangka biskop Roma wiwit tanggal 12 Mèi 254 dumugi 2 Agustus 257.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Lusius I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sixtus II