Paus Sixtus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Sixtus II

Paus Sixtus II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (257-258).



Dipunrumiyini
déning:
Paus Stephanus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Dionysius