Paus Sixtus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Sixtus II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (257-258).



Dipunrumiyini
déning:
Paus Stephanus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Dionysius