Paus Anastasius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Anastasius IV
B Anastasius IV.jpg
Installed 9 Juli 1153
Term ended 3 Dhésèmber 1154
Sadurungé Eugenius III
Diterusaké Adrianus IV
Personal details
Jeneng lair Corrado di Suburra (atau della Suburra)
Lair ???
Pati 3 Dhésèmber 1154

Anastasius IV, kanthi asma wiyosan Corrado di Suburra (utawi della Suburra) (séda ing Roma, Italia, 3 Dhésèmber 1154), ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 Juli 1153 dumugi 3 Dhésèmber 1154.


Dipunrumiyini
déning:
Eugenius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Adrianus IV