Paus Paulus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Paulus II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1464-1471).