Paus Paulus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Paulus II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1464-1471).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]