Paus Gregorius IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Gregorius IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1227-1241).