Paus Gregorius IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Gregorius IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1227-1241).