Paus Yohanes XXI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Yohanes XXI punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1276-1277).