Paus Martinus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Martinus I

Paus Martinus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (649-654).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]