Paus Pius X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus St. Pius X
Installed4 Agustus 1903
Term ended20 Agustus 1914 (&&&&&&&&&&&&&011.&&&&&011 taun, &&&&&&&&&&&&&016.&&&&&016 dina)
SadurungéLeo XIII
DiterusakéBenedict XV
Personal details
Jeneng lairGiuseppe Melchiorre Sarto
Lair(1835-06-02)2 Juni 1835
Pati20 Agustus 1914(1914-08-20) (umur 79)
Tapak asma{{{signature_alt}}}
Other popes named Pius
Paus Pius X

Paus Pius X (kalairaken kanthi asma Giuseppe Melchiorre Sarto) punika paus ingkang kaping 257 ing Gréja Katulik Roma ingkang ngasta kalungguhan antawis taun (1903-1914). Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika Paus Leo XIII. Pius X nulak tapsir modhèren ing salebeting dhoktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisiyonal lan téyologi ortodhok.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XV