Paus Pius X

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus St. Pius X
Milai mengku jabatan 4 Agustus 1903
Ngantos 20 Agustus 1914 (&&&&&&&&&&&&&011.&&&&&011 taun, &&&&&&&&&&&&&016.&&&&&016 dina)
Anggantosaken Leo XIII
Dipun gantos déning Benedict XV
Data pribadi
Asma lair Giuseppe Melchiorre Sarto
Lair (1835-06-02)2 Juni 1835
Riese, Lombardy-Venetia, Austrian Empire
Séda 20 Agustus 1914(1914-08-20) (umur 79)
Apostolic Palace, Roma
Tapak asma {{{signature_alt}}}
Paus sanès kanthi asma Pius
Paus Pius X

Paus Pius X (kalairaken kanthi asma Giuseppe Melchiorre Sarto) punika paus ingkang kaping 257 ing Gréja Katulik Roma ingkang ngasta jabatan antawis taun (1903-1914). Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika Paus Leo XIII. Pius X nulak tafsir modhèren ing salebeting dhoktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisiyonal lan téyologi ortodhok.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XV


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Pius_X&oldid=1106226"