Paus Pius X

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Paus St. Pius X
Milai mengku jabatan 4 Agustus 1903
Ngantos 20 Agustus 1914 (&&&&&&&&&&&&&011.&&&&&011 taun, &&&&&&&&&&&&&016.&&&&&016 dina)
Anggantosaken Leo XIII
Dipun gantos déning Benedict XV
Data pribadi
Asma lair Giuseppe Melchiorre Sarto
Lair 2 Juni 1835
Riese, Lombardy-Venetia, Austrian Empire
Séda 20 Agustus 1914 (umur 79)
Apostolic Palace, Roma
Tapak asma {{{signature_alt}}}
Paus sanès kanthi asma Pius
Paus Pius X

Paus Pius X (kalairaken kanthi asma Giuseppe Melchiorre Sarto), punika paus ongkang kaping 257 ing Gréja Katulik, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1903-1914).

Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika Paus Leo XIII.

Pius X nulak interpretasi modhèrn ing salebeting doktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisional lan téologi ortodhok.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Leo XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Benediktus XV


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Pius_X&oldid=817174"