Paus Leo XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Leo XIII
Leo XIII..jpg
Leo XIII
Papacy began 20 Februari 1878
Papacy ended 20 Juli 1903
Sadurungé Pius IX
Diterusaké Pius X
Orders
Ordination 31 Desember 1837
Consecration 19 Februari 1843
by Luigi Emmanuele Nicolò Lambruschini
Created Cardinal 19 Desember 1853
Personal details
Jeneng lair Vincenzo Gioacchino Raffaele Luigi Pecci
Lair 2 Maret 1810
Carpineto Romano,
département ing Roma, Kakaisaran Prancis
Pati 20 Juli 1903
(yuswa 93)
Istana Apostolik,
Roma, Karajaan Italia
Coat of arms {{{coat_of_arms_alt}}}
Papal styles of
Paus Leo XIII
C o a Leone XIII.svg
Reference style Sri Paus
Spoken style Your Holiness
Religious style Bapa Suci
Posthumous style None

Paus Leo XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1878-1903).

Panjenenganipun asma aslinipun Gioacchino Vincenzo Raffaele Luigi Pecci. Panjenenganipun nampi gelar Paus Rosario sasampunipun nerbitaken sewelas serat ènsiklik perkawis Sembayangan Rosario.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius X