Paus Leo XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Leo XIII
Leo XIII
Milai mengku jabatan 20 Februari 1878
Ngantos 20 Juli 1903
Anggantosaken Pius IX
Dipun gantos déning Pius X
Ordinasi 31 Desember 1837
Konsekrasi 19 Februari 1843
Dados Kardinal 19 Desember 1853
Data pribadi
Asma lair Vincenzo Gioacchino Raffaele Luigi Pecci
Lair 2 Maret 1810
Carpineto Romano,
département ing Roma, Kakaisaran Prancis
Séda 20 Juli 1903
(yuswa 93)
Istana Apostolik,
Roma, Karajaan Italia
Papal styles of
Paus Leo XIII
C o a Leone XIII.svg
Reference style Sri Paus
Spoken style Your Holiness
Religious style Bapa Suci
Posthumous style None

Paus Leo XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1878-1903).

Panjenenganipun asma aslinipun Gioacchino Vincenzo Raffaele Luigi Pecci. Panjenenganipun nampi gelar Paus Rosario sasampunipun nerbitaken sewelas serat ènsiklik perkawis Sembayangan Rosario.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius X



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Leo_XIII&oldid=1105674"