Paus Leo XIII

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Leo XIII

Leo XIII
Milai mengku jabatan 20 Februari 1878
Ngantos 20 Juli 1903
Anggantosaken Pius IX
Dipun gantos déning Pius X
Ordinasi 31 Desember 1837
Konsekrasi 19 Februari 1843
Dados Kardinal 19 Desember 1853
Data pribadi
Asma lair Vincenzo Gioacchino Raffaele Luigi Pecci
Lair 2 Maret 1810
Carpineto Romano,
département ing Roma, Kakaisaran Prancis
Séda 20 Juli 1903
(yuswa 93)
Istana Apostolik,
Roma, Karajaan Italia
Papal styles of
Paus Leo XIII
C o a Leone XIII.svg
Reference style Sri Paus
Spoken style Your Holiness
Religious style Bapa Suci
Posthumous style None

Paus Leo XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1878-1903).

Panjenenganipun asma aslinipun Gioacchino Vincenzo Raffaele Luigi Pecci. Panjenenganipun nampi gelar Paus Rosario sasampunipun nerbitaken sewelas serat ènsiklik perkawis Sembayangan Rosario.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius IX
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius X


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Leo_XIII&oldid=817179"