Paus Benediktus XV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benediktus XV
Benedictus XV, by Nicola Perscheid, 1915 (retouched).jpg
Dilantik3 September 1914
Term ended22 Januari 1922
SadurungéPius X
DiterusakéPius XI
Detil pribadhi
Jeneng lairGiacomo della Chiesa
Lair21 November 1854
Pati22 Januari 1922
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus XV, kanthi asma wiyosan Giacomo della Chiesa (21 November 1854-22 Januari 1922), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 3 September 1914 dumugi 22 Januari 1922.


Dipunrumiyini
déning:
Pius X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pius XI