Paus Benediktus XV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus XV
Benedictus XV.jpg
Installed3 September 1914
Term ended22 Januari 1922
SadurungéPius X
DiterusakéPius XI
Personal details
Jeneng lairGiacomo della Chiesa
Lair21 November 1854
Pati22 Januari 1922
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus XV, kanthi asma wiyosan Giacomo della Chiesa (21 November 1854-22 Januari 1922), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 3 September 1914 dumugi 22 Januari 1922.


Dipunrumiyini
déning:
Pius X
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Pius XI