Paus Pelagius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Pelagius II

Paus Pelagius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (579-590).