Paus Pelagius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Pelagius II

Paus Pelagius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (579-590).