Paus Pelagius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Pelagius II

Paus Pelagius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (579-590).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]