Paus Marinus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marinus I
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 16 Dhésèmber 882
Term ended 15 Mèi 884
Sadurungé Yohanes VIII
Diterusaké Adrianus III
Personal details
Jeneng lair boten dipunkawruhi
Lair boten dipunkawruhi
Pati 15 Mèi 884
Other popes named Marinus

Paus Marinus I (???-15 Mèi 884) punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 16 Dhésèmber 882 dumugi 15 Mèi 884.

Panjenenganipun asma aslinipun