Paus Sergius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Sergius III

Paus Sergius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (904-911).