Paus Sergius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Sergius III

Paus Sergius III punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (904-911).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]