Paus Sergius III

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Sergius III

Paus Sergius III punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (904-911).