Paus Formosus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Formosus

Paus Formosus punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (891-896).