Paus Formosus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Formosus

Paus Formosus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (891-896).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]