Paus Sirisius

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Sirisius punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (384-399).