Paus Benediktus XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus XIII
PopebenedictXIII.jpg
Installed 29 Mei 1724
Term ended 21 Februari 1730
Sadurungé Innosentius XIII
Diterusaké Clemens XII
Personal details
Jeneng lair Pietro Francesco Orsini
Lair 2 Februari 1649
Pati 21 Februari 1730

Paus Benediktus XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1724-1730).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Francesco Orsini.



Dipunrumiyini
déning:
Innosentius XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XII