Paus Benediktus XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benediktus XIII
PopebenedictXIII.jpg
Dilantik29 Mèi 1724
Term ended21 Fèbruari 1730
SadurungéInnosentius XIII
DiterusakéClemens XII
Detil pribadhi
Jeneng lairPietro Francesco Orsini
Lair2 Fèbruari 1649
Pati21 Fèbruari 1730

Paus Benediktus XIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1724-1730).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Francesco Orsini.


Dipunrumiyini
déning:
Innosentius XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XII