Paus Benediktus XIII

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Benediktus XIII
PopebenedictXIII.jpg
Asma wiyosan Pietro Francesco Orsini
Wiwit mengku 29 Mei 1724
Dumugi 21 Februari 1730
Dipunrumiyini Innosentius XIII
Dipunlajengaken Clemens XII
Miyos 2 Februari 1649
Gravina di Puglia, Italia
Séda 21 Februari 1730
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1724-1730).

Panjenenganipun asma aslinipun Pietro Francesco Orsini.



Dipunrumiyini
déning:
Innosentius XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Clemens XII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.