Paus Nikolas V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Nicolaas V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1447-1455).