Paus Nikolas V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Nicolaas V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1447-1455).