Paus Nikolas V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Nicolaas V punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1447-1455).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]