Paus Benediktus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus VI
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed973
Term ended974
SadurungéYohanes XIII
DiterusakéBenediktus VII
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati974
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VI (???-974) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (973-974).


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Benediktus VII