Paus Benediktus VI

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus VI
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 973
Term ended 974
Sadurungé Yohanes XIII
Diterusaké Benediktus VII
Personal details
Jeneng lair boten dipunmangertos
Lair tanggal boten dipunmangertos
Pati 974
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VI (???-974) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (973-974).


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Benediktus VII