Paus Benediktus VI

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Benediktus VI
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan boten dipunmangertos
Wiwit mengku 973
Dumugi 974
Dipunrumiyini Yohanes XIII
Dipunlajengaken Benediktus VII
Miyos tanggal boten dipunmangertos
Roma, Italia
Séda 974
Roma, Italia
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus VI (???-974) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (973-974).


Dipunrumiyini
déning:
Yohanes XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Benediktus VII



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.