Paus Benediktus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus VIII
B Benedikt VIII.jpg
Installed 1012
Term ended 9 April 1024
Sadurungé Sergius IV
Diterusaké Yohanes XIX
Personal details
Jeneng lair Theophylactus
Lair tanggal boten dipunmangertos
Pati 9 April 1024
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VIII, kanthi asma wiyosan Theophylactus (???-9 April 1024), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 1012 dumugi 9 April 1024.


Dipunrumiyini
déning:
Sergius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIX