Paus Benediktus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus VIII
B Benedikt VIII.jpg
Installed1012
Term ended9 April 1024
SadurungéSergius IV
DiterusakéYohanes XIX
Personal details
Jeneng lairTheophylactus
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati9 April 1024
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VIII, kanthi asma wiyosan Theophylactus (???-9 April 1024), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 1012 dumugi 9 April 1024.


Dipunrumiyini
déning:
Sergius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIX