Paus Benediktus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benediktus VIII
B Benedikt VIII.jpg
Dilantik1012
Term ended9 April 1024
SadurungéSergius IV
DiterusakéYohanes XIX
Detil pribadhi
Jeneng lairTheophylactus
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati9 April 1024
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus VIII, kanthi asma wiyosan Theophylactus (???-9 April 1024), punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 1012 dumugi 9 April 1024.


Dipunrumiyini
déning:
Sergius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIX