Paus Benediktus VIII

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Benediktus VIII
B Benedikt VIII.jpg
Asma wiyosan Theophylactus
Wiwit mengku 1012
Dumugi 9 April 1024
Dipunrumiyini Sergius IV
Dipunlajengaken Yohanes XIX
Miyos tanggal boten dipunmangertos
Roma, Italia
Séda 9 April 1024
Roma, Italia
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus VIII, kanthi asma wiyosan Theophylactus (???-9 April 1024), punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 1012 dumugi 9 April 1024.


Dipunrumiyini
déning:
Sergius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIX



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.