Paus Benediktus V

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Benediktus V
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan boten dipunmangertos
Wiwit mengku 22 Mei 964
Dumugi 23 Juni 964
Dipunrumiyini Leo VIII
Dipunlajengaken Yohanes XIII
Miyos tanggal boten dipunmangertos
Roma, Italia
Séda 4 Juli 966
Hamburg, Jerman
Paus kanthi nami Benediktus sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Benediktus V (???-4 Juli 966) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 22 Mei 964 dumugi 23 Juni 964.


Dipunrumiyini
déning:
Leo VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIII



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Benediktus_V&oldid=985310"