Paus Benediktus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Benediktus V
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed 22 Mei 964
Term ended 23 Juni 964
Sadurungé Leo VIII
Diterusaké Yohanes XIII
Personal details
Jeneng lair boten dipunmangertos
Lair tanggal boten dipunmangertos
Pati 4 Juli 966
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus V (???-4 Juli 966) punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 22 Mei 964 dumugi 23 Juni 964.


Dipunrumiyini
déning:
Leo VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIII