Paus Benediktus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benediktus V
Emblem of the Papacy SE.svg
Installed22 Mèi 964
Term ended23 Juni 964
SadurungéLeo VIII
DiterusakéYohanes XIII
Personal details
Jeneng lairboten dipunmangertos
Lairtanggal boten dipunmangertos
Pati4 Juli 966
Other popes named Benediktus

Paus Benediktus V (???-4 Juli 966) punika, ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 22 Mèi 964 dumugi 23 Juni 964.


Dipunrumiyini
déning:
Leo VIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Yohanes XIII