Paus Adrianus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adrianus IV
Pope Hadrian IV.jpg
Installed4 Dhésèmber 1154
Term ended1 September 1159
SadurungéAnastasius IV
DiterusakéAleksander III
Personal details
Jeneng lairNicholas Breakspear
Lair±1100
Pati1 September 1159

Adrianus IV, kanthi asma wiyosan Nicholas Breakspear (Hertfordshire, Inggris, ±1100Anagni, Italia, 1 September 1159), punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis 4 Dhésèmber 1154 dumugi 1 September 1159.


Dipunrumiyini
déning:
Anastasius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Aleksander III