Paus Adrianus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Adrianus IV
Pope Hadrian IV.jpg
Installed 4 Dhésèmber 1154
Term ended 1 September 1159
Sadurungé Anastasius IV
Diterusaké Aleksander III
Personal details
Jeneng lair Nicholas Breakspear
Lair ±1100
Pati 1 September 1159

Adrianus IV, kanthi asma wiyosan Nicholas Breakspear (Hertfordshire, Inggris, ±1100Anagni, Italia, 1 September 1159), punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis 4 Dhésèmber 1154 dumugi 1 September 1159.


Dipunrumiyini
déning:
Anastasius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Aleksander III