Paus Leo IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Leo IV

Paus Leo IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (847-855).