Paus Leo IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Leo IV

Paus Leo IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (847-855).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
[[]]
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
[[]]