Paus Urbanus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paus Urbanus IV

Paus Urbanus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1261-1264).