Paus Urbanus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Urbanus IV

Paus Urbanus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1261-1264).