Paus Urbanus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Urbanus IV

Paus Urbanus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1261-1264).