Paus Leo VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Leo VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (963-964).