Paus Lando

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Lando punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (913-914).