Paus Markus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Markus

Paus Markus punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (335-336). Paus puniki séda ing tanggal 7 Oktober 336. Panjenenganipun putranipun sawtunggaling priyantun Romawi anama Priscus.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Silvester I
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Julius I