Paus Julius I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Julius I punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (337-352).