Paus Silvester I

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Paus Silvester I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (314-335).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Miltiades
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Markus


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Silvester_I&oldid=804344"