Paus Silvester I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Silvester I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (314-335).

Panjenenganipun asma aslinipun ...



Dipunrumiyini
déning:
Paus Miltiades
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Markus