Paus Miltiades

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Miltiades punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (311-314).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Eusebius
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Silvester I