Paus Linus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Santo Linus
Linus2.jpg
Installed ±67
Term ended ±79
Sadurungé Petrus
Diterusaké Anakletus I
Personal details
Jeneng lair Linus
Lair boten dipunmangertos
Pati ±79

Paus Linus punika ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (67-76).

Panjenenganipun asma aslinipun ...


Dipunrumiyini
déning:
Santo Petrus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Anakletus I