Paus Linus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Santo Linus
Linus2.jpg
Asma wiyosan Linus
Wiwit mengku ±67
Dumugi ±79
Dipunrumiyini Petrus
Dipunlajengaken Anakletus I
Miyos boten dipunmangertos
Séda ±79
papan boten dipunmangertos
Paus kanthi nami sanesipun
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Linus punika ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (67-76).

Panjenenganipun asma aslinipun ...


Dipunrumiyini
déning:
Santo Petrus
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Anakletus I



Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Linus&oldid=984916"